SKILLSKOMPAS APP

Grip op vakmanschap en toekomst

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Boordevol functionaliteit

ORGANISATIEBEHEER

Medewerkers toevoegen, bewerken en verwijderen. Eenvoudig de teams binnen je bedrijf indelen met leidinggevenden en medewerkers. Rechten van de medewerkers aanpassen. Voor elke medewerker is een persoonlijk dashboard met alle relevante gegevens beschikbaar. Met de SkillsKompas app beheer je eenvoudig de medewerkers in je bedrijf en kun je altijd de actuele status bekijken.

FUNCTIEBEHEER

Met de SkillsKompas app beheer je online de functieprofielen van je bedrijf. Een keuzelijst met basisfuncties uit jouw branche is beschikbaar. Deze basisfuncties zijn gemakkelijk aan te passen aan de situatie binnen jouw bedrijf. En met functievergelijk kun je een functie vergelijken met andere bedrijfsfuncties of modelfuncties. Zo is met één blik duidelijk welke verschillen en raakvlakken deze hebben.

COMPETENTIEMANAGEMENT

Competenties zijn de bouwstenen van alle functies in de SkillsKompas app. Competenties geven inzicht in de mate van geschiktheid van medewerkers voor een specifieke taak of functie. Door het benoemen van concreet gedrag en daar systematisch aan te werken worden de ontwikkeling en prestaties van medewerkers aantoonbaar verbeterd. Competentiemanagement is dan ook uitstekend mogelijk.

GESPREKSCYCLUS

Je wilt graag snel en eenvoudig starten met een gesprekscyclus met jouw medewerkers? Met de app van SkillsKompas is dat eenvoudig geregeld. Je kunt medewerkers evalueren op hun competenties en gebruik maken van aanvullende gespreksformulieren. Het resultaat hiervan wordt grafisch weergegeven, zodat duidelijk wordt waar nog aan gewerkt kan worden, en waar verschillen tussen evaluaties zitten.

ANALYSES

Met de app bekijk je eenvoudig hoe een groep medewerkers als groep afwijkend (in positieve of negatieve zin) van de norm is geëvalueerd. Zo kun je snel zien waar extra sturing nodig is (of niet). Ook krijg je snel inzicht in de antwoorden van voltooide evaluaties, maar kun je ook een risico analyse doen om de impact van vertrek van één of meer medewerkers op de samenstelling van de groep te bekijken.

RAPPORTAGES

Met een paar klikken een overzicht van NAW gegevens, functie en leidinggevende van de geselecteerde medewerkers. Het inzichtelijk zijn van of medewerkers al wel of nog niet geëvalueerd zijn. Inzicht in taken die bij verwijdering uit de functie, het kennis en vaardighedenniveau van de functie verminderen. Natuurlijk zijn deze rapportages ook beschikbaar in PDF-formaat of te exporteren naar Excel.

Benieuwd naar hoe deze functies in de praktijk eruit zien? Vraag een gratis demo aan.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Vragen over de ontwikkeling van jouw medewerkers of jouw bedrijf? Bel ons dan op 0348 – 437 700

Maak kennis met SkillsKompas

Ontdek ook de diensten van SkillsKompas voor jouw bedrijf.
Meld je aan voor een account of maak een afspraak voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP