SKILLSKOMPAS APP

Grip op vakmanschap en toekomst

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Voordelen van SkillsKompas

WAARDEVOLLE INFORMATIE

Met de SkillsKompas app breng je competenties, verbeterpunten én wensen van al je medewerkers in kaart. Daarmee verschaft de app waardevolle informatie in de (groei)mogelijkheden van je bedrijf. Blijkt er behoefte te zijn aan aanvullende kennis of vaardigheden? Dan worden gerichte trainingen, modules of opleidingen voorgesteld.

OVERAL ONLINE

Met de SkillsKompas app leg je functieprofielen, gegevens van medewerkers en evaluatiegesprekken digitaal vast. Alle informatie is dan op één plek beschikbaar en overzichtelijk in beeld. Vanaf iedere computer met internetverbinding heb je toegang hebt tot de app. En de beveiliging en back-up van deze data is meteen geregeld.

UITSTEKENDE SUPPORT

De app van SkillsKompas is al gebruiksvriendelijk, maar mocht je toch nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kun je heel gemakkelijk contact zoeken met de deskundige support desk. Bovendien zijn een kennisbank en hulp op afstand beschikbaar, en helpen adviseurs met implementatie- en adviestrajecten.

WELKOME TIJDSBESPARING

Omdat in de app informatie over beschikbaar onderwijs, innovatieve ontwikkelingen en voorbeeldfunctieprofielen aan elkaar gekoppeld zijn, is een welkome tijdsbesparing mogelijk. Je hoeft minder zelf uit te zoeken en krijgt gerichte suggesties. Ook is alles digitaal beschikbaar (geen printjes meer nodig!) en dus eenvoudig overdraagbaar.

ZORGVULDIGE DOSSIEROPBOUW

Soms functioneren medewerkers niet naar behoren. Of functioneren ze juist excellent. In beide gevallen is het handig als het functioneren van die medewerkers dan zorgvuldig is vastgelegd in een dossier. Met de SkillsKompas app is dat zeer eenvoudig. Elke evaluatie die gedaan is over een medewerker is zichtbaar in zijn of haar digitale dossier.

AUTOMATISCHE HERINNERINGEN

De SkillsKompas app helpt je bij het in beeld houden van belangrijke zaken. Bijvoorbeeld dat over een aantal dagen de deadline voor een evaluatie verloopt, of dat het al een tijd geleden is dat je een gesprek bent aangegaan met je medewerkers. Ook aan deadlines bij te voltooien acties word je netjes herinnerend, evenals aan diploma’s of certificaten die binnenkort verlopen.

Benieuwd geworden na al deze voordelen? Vraag dan nu een gratis demo aan.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Vragen over de ontwikkeling van jouw medewerkers of jouw bedrijf? Bel ons dan op 0348 – 437 700

Maak kennis met SkillsKompas

Ontdek ook de diensten van SkillsKompas voor jouw bedrijf.
Meld je aan voor een account of maak een afspraak voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP