KOSTEN SKILLSKOMPAS APP

Drie modules. Eenduidig prijsmodel.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Aanbieding voor SkillsManager Mobiel gebruikers (50% korting)

SkillsKompas InKaart

30per maand
excl. BTW
  • Puur voor beheren van functies
  • Maak gebruik van de honderden voorbeeldfuncties en pas die naar wens aan

SkillsKompas InControl

30per maand
(voor 20 medewerkers*), excl. BTW
  • Puur voor registreren van opleidingen/certificaten
  • Maak gebruik van uploadmogelijkheden om diploma’s en certificaten te koppelen
  • *Extra medewerkeraccounts kosten €0,75 i.p.v. €1,50 per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

SkillsKompas InGesprek

60per maand
(voor 20 medewerkers*), excl. BTW
  • Functiebeheer en evaluatiecyclus
  • Het pakket met de complete functionaliteit van SkillsKompas
  • *Extra medewerkeraccounts kosten €1,50 i.p.v. €3,- per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

De drie modules van SkillsKompas

Met drie verschillende modules voorziet SkillsKompas in alle behoeftes. Wil je voldoen aan certificering en in 1 digitaal systeem de opleidingsbehoefte en certificering van jouw medewerkers bijhouden? Kies dan voor SkillsKompas InControl. Wil je functies maken en beheren en zicht op (veranderende) functies in de toekomst? Kies dan voor SkillsKompas InKaart. Natuurlijk is het ook mogelijk om zowel het maken van functies als de evaluatiecyclus in eigen beheer te houden. Kies dan voor de SkillsKompas InGesprek module.

Om tegemoet te komen aan bedrijven van verschillende grootte die onze app willen gebruiken hanteren wij een eenduidig kostenbeleid. De kosten van een licentie voor de SkillsKompas app stijgen daarom rechtlijnig bij een groter personeelsbestand. Bij bedrijven met meer dan 100 medewerkers zijn kortingstarieven mogelijk.

Bij ingebruikname van de app zijn er nog eenmalige kosten voor de implementatie die bestaat uit een intake en oplevering (en desgewenst een training).

Deze implementatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf helemaal klaar is om met onze app aan de slag te gaan.

BEDRIJFSLICENTIE

Een bedrijfslicentie met de complete functionaliteit van SkillsKompas is al verkrijgbaar vanaf € 60,- per maand (excl. BTW). Daarmee kun je maximaal 20 medewerkers toegang verstrekken.

LEES VERDER

IMPLEMENTATIE

Door middel van de implementatie zorgen onze adviseurs ervoor dat de app goed is ingesteld én dat alle functionaliteit bekend is bij de medewerkers.

LEES VERDER

Al overtuigd? Vraag dan een offerte aan. Of vraag eerst nog een gratis demo aan.

OFFERTE AANVRAGEN
GRATIS DEMO AANVRAGEN

Enkele klanten

Veelgestelde vragen over de kosten

Sommige vragen worden vaker gesteld. Deze hebben wij hieronder gebundeld en van antwoorden voorzien.

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met onze Sales afdeling.

Voor bedrijven geven wij eerst een gratis demonstratie. We willen de app graag laten zien, zodat we alle functionaliteiten kunnen uitleggen en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Vraag een gratis demo aan.

When you know better, you do better. Om de mogelijkheden van de SkillsKompas app optimaal te benutten zorgen wij ervoor dat de app goed is ingericht en dat iedereen in jouw bedrijf weet hoe het werkt. We stemmen de duur en bijbehorende kosten van de implementatie af op de grootte van je bedrijf en de mate van gewenst maatwerk.

De drie modules van SkillsKompas zijn scherp geprijsd. Voor bedrijven onder de 100 medewerkers is het niet mogelijk om korting te krijgen. Vanaf dat aantal geldt er staffelkorting. Op de pagina met informatie over de bedrijfslicentie kun je een indicatie krijgen van de kosten voor jouw bedrijf.

Jazeker!  De app van SkillsKompas is al gebruiksvriendelijk, maar mocht je toch nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kun je heel gemakkelijk contact zoeken met de deskundige Support Desk. Voor uitgebreide vraagstukken kunnen onze adviseurs tegen vergoeding uitkomst bieden. Neem hiervoor contact op met onze Support Desk.

Vragen over de ontwikkeling van jouw medewerkers of jouw bedrijf? Bel ons dan op 0348 – 437 700

Maak kennis met SkillsKompas

Ontdek de diensten van SkillsKompas voor jouw bedrijf.
Meld je aan voor een account of maak een afspraak voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP