KOSTEN SKILLSKOMPAS APP

Drie modules. Eenduidig prijsmodel.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

SkillsKompas InKaart

30per maand
excl. BTW
 • Puur voor beheren van functies
 • Maak gebruik van de honderden voorbeeldfuncties en pas die naar wens aan

SkillsKompas InControl

30per maand
(voor 20 medewerkers*), excl. BTW
 • Puur voor registreren van opleidingen/certificaten
 • Maak gebruik van uploadmogelijkheden om diploma’s en certificaten te koppelen
 • *Extra medewerkeraccounts kosten €1,50 per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

SkillsKompas InGesprek

60per maand
(voor 20 medewerkers*), excl. BTW
 • Functiebeheer en evaluatiecyclus
 • Het pakket met de complete functionaliteit van SkillsKompas
 • *Extra medewerkeraccounts kosten €3,- per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

Implementatie

Wanneer je kiest voor de SkillsKompas app sluit je een jaarabonnement af. Met de eenmalige implementatie zorgen wij ervoor dat de app naar jouw wensen is afgesteld en dat de app en het gebruiksproces bekend is binnen jouw bedrijf.

Op basis van een intake en tussentijdse afstemming leveren wij een ingericht account op met al jouw medewerkers inclusief functiebeschrijvingen en de gekozen gespreksformulieren. Daarnaast zal onze adviseur jou begeleiden in het opzetten van een evaluatiecyclus en het bijbehorende proces. Zo kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de SkillsKompas app.

Offerte aanvragen
Gratis demo aanvragen

De drie stappen van implementatie

De implementatie is een proces met drie stappen. Vaak zijn deze stappen op drie verschillende momenten, maar dat kan in overleg anders. De kosten voor de implementatie zijn grotendeels afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf, maar liggen doorgaans rond de €1.200.

INTAKE

De intake is de stap in het proces waarbij wij uitleggen wat de applicatie kan en jij aangeeft hoe de gesprekscyclus nu loopt (indien aanwezig). Wanneer de inhoud van de gesprekken en functiebeschrijvingen nog ter discussie staan, dan geven we graag advies. Voor de functiebeschrijvingen putten we uit onze database met voorbeeldfuncties.

INRICHTING

Na de intake gaan wij aan de slag. We zullen medewerkers in de app zetten met hun functie en leidinggevenden, gespreksformulieren toevoegen en gebruikersrechten instellen. Vervolgens lopen we samen met jou alles even langs en zetten de puntjes op de i. Het resultaat is een volledig startklaar systeem om te beginnen met de gesprekken.

BEGELEIDING

Tenslotte is er de begeleiding voor leidinggevenden. Onze adviseurs gaan jou helpen met het opzetten van de evaluatiecyclus, geven feedback op het evaluatieproces en zorgen er kortgezegd voor dat alles optimaal kan verlopen. Bovendien zullen zij hands-on met je meekijken om alle mogelijkheden van de app optimaal te benutten.

Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag een demo aan!

  beveiligd met reCAPTCHA (Google)
  Privacy - Voorwaarden

  Vragen over de ontwikkeling van jouw medewerkers of jouw bedrijf? Bel ons dan op 0348 – 437 700

  Maak kennis met SkillsKompas

  Ontdek de diensten van SkillsKompas voor jouw bedrijf.
  Meld je aan voor een account of maak een afspraak voor de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP