Grip op vakmanschap en toekomst

Met Skillsmanager richt je jouw HR-cyclus op een moderne manier in. Functies maken en beheren, opleidingsbehoefte en certificering vastleggen, 360 graden feedback? Met Skillsmanager krijg jij de tools om aan al deze zaken te werken. Zo borg je met één digitaal systeem de persoonlijke ontwikkeling van iedereen in jouw bedrijf.

Boek een demo
image/svg+xml

InKaart

Wil je functies maken en de onderlinge samenhang hiertussen in kaart brengen? Wil je inzicht in gewenste opleidingen bij functies?

Kies voor Skillsmanager InKaart.

InControl

Wil je voldoen aan certificering en in één digitaal systeem de opleidingsbehoefte en certificering van jouw medewerkers bijhouden?

Kies voor Skillsmanager InControl.

InGesprek

image/svg+xml

Wil je naast functiebeheer ook een focus op het aangaan van het gesprek met je medewerkers, ook dan is SkillsKompas een uitstekende keuze.

Kies voor Skillsmanager InGesprek.

Voordelen van Skillsmanager

Waardevolle informatie

Met Skillsmanager breng je competenties, verbeterpunten én wensen van al je medewerkers in kaart. Daarmee verschaft de app waardevolle informatie in de (groei)mogelijkheden van je bedrijf. Blijkt er behoefte te zijn aan aanvullende kennis of vaardigheden? Dan worden gerichte trainingen, modules of opleidingen voorgesteld.

Overal online

Met Skillsmanager leg je functieprofielen, gegevens van medewerkers en ontwikkelgesprekken digitaal vast. Alle informatie is dan op één plek beschikbaar en overzichtelijk in beeld. Vanaf iedere computer met internetverbinding heb je toegang tot de app. En de beveiliging en back-up van deze data is meteen geregeld.

Uitstekende support

Skillsmanager is al gebruiksvriendelijk, maar mocht je toch nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kun je heel gemakkelijk contact zoeken met de deskundige support desk. Bovendien is hulp op afstand beschikbaar, en helpen adviseurs met implementatie- en adviestrajecten.

Welkome tijdsbesparing

Omdat in Skillsmanager informatie over beschikbaar onderwijs, innovatieve ontwikkelingen en voorbeeldfunctieprofielen aan elkaar gekoppeld zijn, is een welkome tijdsbesparing mogelijk. Je hoeft minder zelf uit te zoeken en krijgt gerichte suggesties. Ook is alles digitaal beschikbaar en dus eenvoudig overdraagbaar.

Zorgvuldige dossieropbouw

Soms functioneren medewerkers niet naar behoren. Of functioneren ze juist excellent. In beide gevallen is het handig als het functioneren van die medewerkers dan zorgvuldig is vastgelegd in een dossier. Met Skillsmanager is dat zeer eenvoudig. Elke evaluatie die gedaan is over een medewerker is zichtbaar in zijn of haar digitale dossier.

Automatische herinneringen

Skillsmanager helpt je bij het in beeld houden van belangrijke zaken. Bijvoorbeeld dat over een aantal dagen de deadline voor een evaluatie verloopt, of dat het al een tijd geleden is dat je een gesprek bent aangegaan met je medewerkers. Ook aan deadlines bij te voltooien acties word je netjes herinnerd, evenals aan diploma’s of certificaten die binnenkort verlopen.

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo

Boordevol functionaliteit

Functiebeheer

Met Skillsmanager beheer je online de functieprofielen van je bedrijf. Een keuzelijst met basisfuncties uit jouw sector is beschikbaar. Deze basisfuncties zijn gemakkelijk aan te passen aan de situatie binnen jouw bedrijf. En met functievergelijk kunt je een functie vergelijken met andere bedrijfsfuncties of modelfuncties. Zo is met één blik duidelijk welke verschillen en raakvlakken deze hebben.

Competentie-management

Competenties zijn de bouwstenen van alle functies in Skillsmanager. Competenties geven inzicht in de mate van geschiktheid van medewerkers voor een specifieke taak of functie. Door het benoemen van concreet gedrag en daar systematisch aan te werken worden de ontwikkeling en prestaties van medewerkers aantoonbaar verbeterd. Competentiemanagement is dan ook uitstekend mogelijk.

Opleidingsbeheer

Om te voldoen aan ISO-certificering dien je kennis en opleiding te organiseren. Skillsmanager is geschikt als online systeem voor administreren, beheren en bijhouden van diploma’s, certificaten en opleidingen van medewerkers. Nadat je hebt vastgesteld aan welke eisen men moet voldoen, kun je dit per persoon bijhouden. Skillsmanager houd je met automatische notificaties op de hoogte.

Gesprekscyclus

Je wilt graag snel en eenvoudig starten met een gesprekscyclus met jouw medewerkers? Met Skillsmanager is dat eenvoudig geregeld. Je kunt medewerkers evalueren op hun competenties en gebruik maken van aanvullende gespreksformulieren. Het resultaat hiervan wordt grafisch weergegeven, zodat duidelijk wordt waar nog aan gewerkt kan worden, en waar verschillen tussen evaluaties zitten.

Analyses

Met Skillsmanager bekijk je eenvoudig hoe een groep medewerkers als groep afwijkend (in positieve of negatieve zin) van de norm is geëvalueerd. Zo kun je snel zien waar extra sturing nodig is (of niet). Ook krijg je snel inzicht in de antwoorden van voltooide evaluaties, en kun je een risico analyse doen om de impact van vertrek van één of meer medewerkers op de samenstelling van de groep te bekijken.

Rapportages

Met een paar klikken een overzicht van NAW gegevens, functie en leidinggevende van de geselecteerde medewerkers. Het inzichtelijk zijn van of medewerkers al dan niet geëvalueerd zijn. Inzicht in taken die, bij verwijdering uit de functie, het kennis en vaardighedenniveau van de functie verminderen. Natuurlijk zijn deze rapportages ook beschikbaar in PDF-formaat of te exporteren naar Excel.

Enkele klanten

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo