De drie modules van Skillsmanager

Met drie verschillende modules voorziet Skillsmanager in alle behoeftes. Wil je functies maken en beheren en zicht op (veranderende) functies in de toekomst? Kies dan voor Skillsmanager InKaart. Wil je voldoen aan certificering en in 1 digitaal systeem de opleidingsbehoefte en certificering van jouw medewerkers bijhouden? Kies dan voor Skillsmanager InControl. Natuurlijk is het ook mogelijk om zowel het maken van functies als de evaluatiecyclus in eigen beheer te houden. Kies dan voor de Skillsmanager InGesprek module.

Boek een demo

Skillsmanager InKaart

Met Skillsmanager InKaart kun je online al jouw functieprofielen toevoegen, wijzigen of zelf nieuwe maken. Je krijgt de beschikking over de vele voorbeeldprofielen waarmee je zelf nieuwe profielen kunt maken. In de voorbeeldprofielen zijn functiekenmerken, taken, en kennis en vaardigheden opgenomen. Je kunt zelf een profiel selecteren en onbeperkt nieuwe functieprofielen maken. Met de aanvullende takenlijst die honderden taken bevat, maak je jouw eigen functieprofielen geheel op maat. Doordat in Skillsmanager de kennis en vaardigheden zijn gekoppeld aan opleidingen, krijg je een goed inzicht in bijbehorende opleidingsadviezen. Je kunt ook zelf opleidingen koppelen aan jouw functieprofielen. Kortom, breng gemakkelijk en snel jouw functiehuis InKaart.

meer over InKaart

Skillsmanager InControl

Goed opgeleide en ervaren medewerkers zijn belangrijk voor de kwaliteit van jouw bedrijf. Om te voldoen aan ISO-certificering dien je kennis en opleiding te organiseren. Met Skillsmanager InControl leg je functieprofielen vast. Aan deze functieprofielen kun je ook benodigde opleidingen en certificaten koppelen. Nadat je hebt vastgesteld aan welke eisen men moet voldoen, ga je dit per persoon bijhouden. Zo weet je precies wie welke opleiding heeft gehad en welke kennis en ervaring bepaalde personen hebben. Skillsmanager houd je met automatische notificaties op de hoogte van binnenkort verlopen opleidingen en certificaten. Zo blijf je InControl.

meer over InControl
image/svg+xml

Skillsmanager InGesprek

Wil je graag snel en eenvoudig starten met een gesprekscyclus met jouw medewerkers? Met Skillsmanager InGesprek is dat eenvoudig geregeld. Maak gebruik van allerlei gespreksformulieren die we standaard in Skillsmanager voor jou klaarzetten. Je kunt zelfs je eigen formats laten toevoegen. Heb je ook je functieprofielen in Skillsmanager gezet? Dan kun je in een gesprek eenvoudig zowel de medewerker als zijn of haar leidinggevende laten evalueren op de taken, kennis en vaardigheden die jouw medewerkers moeten laten zien. Het resultaat van de gesprekken wordt grafisch weergegeven, zodat duidelijk wordt waar nog aan gewerkt kan worden, en waar verschillen tussen evaluaties zitten. Geef gestructureerd vorm aan ontwikkeling van jouw medewerkers, ga InGesprek.

meer over InGesprek

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo