Skillsmanager InControl

Opleidingsbeheer slimmer organiseren met Skillsmanager

Boek een demo
image/svg+xml

Opleidingsbeheer

Het is van groot belang dat iedere medewerker beschikt over actuele kennis en certificering. Met Skillsmanager ben je op elk moment op de hoogte van de actuele compliancy status van jouw bedrijf. Medewerkers worden automatisch bericht zodat ze op tijd opleidingen volgen en (her)certificeren.

Opleidingsdata maken inzichtelijk wie, waar en welke opleiding gevolgd heeft en wat de resultaten zijn. Opleidingsdocumentatie (bijvoorbeeld diploma’s en certificaten) kun je eenvoudig uploaden in het systeem. Naast de opleidingen die in de Skillsmanager database staan kun je ook eigen opleidingen toevoegen.

Inzicht in (her)certificering

Het bijhouden van verschillende verloopdata per persoon is zonder software erg tijdrovend. Je wil graag inzicht in wie zich waar in het leertraject bevindt en weten dat de certificering op orde is. Sommige opleidingen verlopen nooit maar andere opleidingen moeten bijvoorbeeld jaarlijks, tweejaarlijkse of één keer in de 10 jaar (VCA) herhaald worden.

Skillsmanager herinnert de deelnemers aan openstaande opleidingen, zodat zij deze op tijd afronden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Microsoft Excel gaat Skillsmanager proactief om met de data. De medewerker krijgt bijvoorbeeld twee maanden van tevoren automatisch een e-mail om te starten met de herhaling van een opleiding. Op deze manier maak je de medewerker zelf verantwoordelijk voor zijn persoonlijke ontwikkeling.

image/svg+xml

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo