Kies de module die bij jou past

Skillsmanager InKaart

30per maand
  • Puur voor beheren van functies
  • Maak gebruik van de honderden voorbeeldfuncties en pas die naar wens aan

Skillsmanager InControl

30per maand
  • Inclusief 20 medewerker-accounts*
  • Puur voor registreren van opleidingen/certificaten
  • Maak gebruik van uploadmogelijkheden om diploma’s en certificaten te koppelen
  • *Extra medewerkeraccounts kosten €1,50 per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

Skillsmanager InGesprek

60per maand
  • Inclusief 20 medewerker-accounts*
  • Functiebeheer en evaluatiecyclus
  • Het pakket met de complete functionaliteit van Skillsmanager
  • *Extra medewerkeraccounts kosten €3,- per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

De drie modules van Skillsmanager

Met drie verschillende modules voorziet Skillsmanager in alle behoeftes. Wil je voldoen aan certificering en in 1 digitaal systeem de opleidingsbehoefte en certificering van jouw medewerkers bijhouden? Kies dan voor Skillsmanager InControl. Wil je functies maken en beheren en zicht op (veranderende) functies in de toekomst? Kies dan voor Skillsmanager InKaart. Natuurlijk is het ook mogelijk om zowel het maken van functies als de evaluatiecyclus in eigen beheer te houden. Kies dan voor de Skillsmanager InGesprek module.

Om tegemoet te komen aan bedrijven van verschillende grootte die Skillsmanager willen gebruiken hanteren wij een eenduidig kostenbeleid. De kosten van een licentie voor Skillsmanager stijgen daarom rechtlijnig bij een groter personeelsbestand. Bij bedrijven met meer dan 100 medewerkers zijn kortingstarieven mogelijk.

Bij ingebruikname van Skillsmanager zijn er nog eenmalige kosten voor de implementatie die bestaat uit een intake en oplevering (en desgewenst een training). Deze implementatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf helemaal klaar is om met Skillsmanager aan de slag te gaan.

BEDRIJFSLICENTIE

Een bedrijfslicentie met de complete functionaliteit van Skillsmanager is al verkrijgbaar vanaf € 60,- per maand (excl. BTW). Daarmee kun je maximaal 20 medewerkers toegang verstrekken.

IMPLEMENTATIE

Door middel van de implementatie zorgen onze adviseurs ervoor dat Skillsmanager goed is ingesteld én dat alle functionaliteit bekend is bij de medewerkers.

Enkele klanten

Veelgestelde vragen over de prijzen

Voor bedrijven geven wij eerst een gratis demonstratie. We willen Skillsmanager graag laten zien, zodat we alle functionaliteiten kunnen uitleggen en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Vraag een gratis demo aan.

When you know better, you do better. Om de mogelijkheden van Skillsmanager optimaal te benutten zorgen wij ervoor dat deze goed is ingericht en dat iedereen in jouw bedrijf weet hoe het werkt. We stemmen de duur en bijbehorende kosten van de implementatie af op de grootte van je bedrijf en de mate van gewenst maatwerk.

De drie modules van Skillsmanager zijn scherp geprijsd. Voor bedrijven onder de 100 medewerkers is het niet mogelijk om korting te krijgen. Vanaf dat aantal geldt er staffelkorting. Op de pagina met informatie over de bedrijfslicentie kun je een indicatie krijgen van de kosten voor jouw bedrijf.

Jazeker! Skillsmanager is al gebruiksvriendelijk, maar mocht je toch nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kun je heel gemakkelijk contact zoeken met de deskundige Support Desk. Voor uitgebreide vraagstukken kunnen onze adviseurs tegen vergoeding uitkomst bieden.

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo