Implementatie

Wanneer je kiest voor Skillsmanager sluit je een jaarabonnement af. Met de eenmalige implementatie zorgen wij ervoor dat deze naar jouw wensen is afgesteld en dat Skillsmanager en het gebruiksproces bekend is binnen jouw bedrijf.

Op basis van een intake en tussentijdse afstemming leveren wij een ingericht account op met al jouw medewerkers inclusief functiebeschrijvingen en de gekozen gespreksformulieren. Daarnaast zal onze adviseur jou begeleiden in het opzetten van een evaluatiecyclus en het bijbehorende proces. Zo kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Skillsmanager.

De implementatie zelf is een proces met drie stappen. Vaak zijn deze stappen op drie verschillende momenten, maar dat kan in overleg anders. De kosten voor de implementatie zijn grotendeels afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf, maar liggen doorgaans rond de €1.200.

INTAKE

De intake is de stap in het proces waarbij wij uitleggen wat Skillsmanager kan en jij aangeeft hoe de gesprekscyclus nu loopt (indien aanwezig). Wanneer de inhoud van de gesprekken en functiebeschrijvingen nog ter discussie staan, dan geven we graag advies. Voor de functiebeschrijvingen putten we uit onze database met voorbeeldfuncties.

INRICHTING

Na de intake gaan wij aan de slag. We zullen medewerkers in Skillsmanager zetten met hun functie en leidinggevenden, gespreksformulieren toevoegen en gebruikersrechten instellen. Vervolgens lopen we samen met jou alles even langs en zetten de puntjes op de i. Het resultaat is een volledig startklaar systeem om te beginnen met de gesprekken.

BEGELEIDING

Tenslotte is er de begeleiding voor leidinggevenden. Onze adviseurs gaan jou helpen met het opzetten van de evaluatiecyclus, geven feedback op het evaluatieproces en zorgen er kortgezegd voor dat alles optimaal kan verlopen. Bovendien zullen zij hands-on met je meekijken om alle mogelijkheden van Skillsmanager optimaal te benutten.

Kies de module die bij jou past

Skillsmanager InKaart

30per maand
  • Puur voor beheren van functies
  • Maak gebruik van de honderden voorbeeldfuncties en pas die naar wens aan

Skillsmanager InControl

30per maand
  • Inclusief 20 medewerker-accounts*
  • Puur voor registreren van opleidingen/certificaten
  • Maak gebruik van uploadmogelijkheden om diploma’s en certificaten te koppelen
  • *Extra medewerkeraccounts kosten €1,50 per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

Skillsmanager InGesprek

60per maand
  • Inclusief 20 medewerker-accounts*
  • Functiebeheer en evaluatiecyclus
  • Het pakket met de complete functionaliteit van Skillsmanager
  • *Extra medewerkeraccounts kosten €3,- per medewerker per maand. Voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers is een verlaagd tarief mogelijk.

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo