Skillsmanager is interessant voor medewerkers

Medewerkers willen goed en breed inzetbaar zijn. Waar sta ik? Wat ben ik waard? Zou ik nog (meer) kunnen? Wat moet ik daarvoor nog leren/doen? Welke kennis en kunde heb ik in de toekomst nodig? Skillsmanager helpt je daarbij met helder inzicht in eigen kennis en kunde.

Boek een demo

Als medewerker wil je weten wat er van je verwacht wordt en hoe je je kunt ontwikkelen. Met Skillsmanager wordt eenduidig en helder het takenpakket en de bijbehorende kennis en kunde beschreven. Dat geeft houvast voor een goed beeld van je functie. Je kunt je eigen prestaties invullen in de app en deze vergelijken met het modelprofiel van de functie. Daardoor worden de verschillen die kunnen zitten tussen wens en werkelijkheid in kaart gebracht. En mochten er verschillen zijn, dan geeft de app advies over nuttige of noodzakelijke scholing.

bekijk de modules

De app gebruikt informatie over innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor kan jouw huidige functie worden vergeleken met toekomstige taken en competenties. Hiermee ontstaat inzicht op ontwikkeling en de noodzaak tot scholing. Het geeft zicht op de houdbaarheidsdatum van je vakmanschap en je mate van employability.

bekijk de modules
image/svg+xml

Met Skillsmanager krijg je grip op professionele ontwikkeling.

Start vandaag al vanaf €3 per medewerker per maand.

Boek een demo